Sollie Muziek logo
0
0
0

Verhuizing reparatieatelier

Per september 2023 verhuist het reparatie-atelier van Sollie Muziek naar Sneek, onder leiding van Frank Extra. Lees hieronder het volledige bericht:

Beste klant van Sollie Muziek,

Middels dit bericht wil ik je graag op de hoogte brengen van een aantal grote ontwikkelingen binnen Sollie Muziek. Na een flinke periode van grote drukte in het reparatieatelier heb ik de afgelopen maanden grotendeels de reparatie moeten neerleggen i.v.m. overbelaste handen. Deze periode heeft me de gelegenheid gegeven om grondig na te denken over de toekomst van Sollie Muziek en ons reparatieatelier. Daardoor kan ik je nu met veel plezier vertellen dat de reparatietak van Sollie Muziek een nieuw gezicht en nieuwe locatie krijgt. We gaan de zomermaanden gebruiken om deze veranderingen te realiseren en vanaf september kun je dan weer terecht bij ons voor reparatie, onderhoud en revisie.  

Vanaf september zal namelijk de reparatietak van Sollie Muziek verhuizen naar Sneek, onder leiding van Frank Extra. Met bijna 30 jaar ervaring in instrumentreparatie zal Frank zijn kennis en expertise nu volledig inzetten in ons reparatieatelier. Hij is gespecialiseerd in de reparatie van saxofoon, klarinet en fluit. Daarnaast zal Daniël Steendam, die al 1,5 jaar werkzaam is bij Sollie Muziek, de reparaties van koperblaasinstrumenten op zich nemen. De afgelopen tijd hebben Frank en Daniël intensief in mijn atelier gewerkt en hebben ze zich de hoge kwaliteitsstandaard van Sollie Muziek volledig eigen gemaakt. Ik heb dan ook alle vertrouwen in hen en ik stuur je met veel plezier door naar Frank en Daniël. Dit geeft mij de gelegenheid om zelf een stap terug te doen. Vanaf oktober zal ik nog wel in beperkte mate fagotreparaties blijven uitvoeren.

Daarnaast wil ik je informeren dat onze fysieke winkel aan het Zuidvliet in Leeuwarden zal sluiten. Op afspraak blijft het mogelijk om bestellingen af te halen of instrumenten te testen. Onze webshop en verhuurservice zullen doorgaan zoals je van ons gewend bent. De website van Sollie Muziek zal veranderen naar een platform waar onder andere ook het Aerofoon Atelier (saxofoon reparatie) en Anne Sollie Pianotechniek een plek zullen krijgen. Op deze manier willen we bijdragen aan de muziek in Friesland en vakmensen ondersteunen in hun missie om kwalitatieve instrumenten en diensten aan te bieden.

Eind augustus zal een bericht volgen met alle praktische informatie. Ook ontvang je dan een uitnodiging voor ons open huis/open werkplaats, waarin je kennis kunt maken met Frank en Daniël. Dit zal eind september/begin oktober plaatsvinden in Sneek.

Wij kijken er enorm naar uit om deze nieuwe fase in te gaan en je te blijven voorzien van de hoogwaardige service die je van Sollie Muziek gewend bent. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf en een fijne zomer gewenst!

Met vriendelijke groet,

Yasmin Sollie
Sollie Muziek

CONTACT

Sollie muziek
Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
06-40254651
info@solliemuziek.nl

OPENINGSTIJDEN

Onze winkel en werkplaats zijn op afspraak geopend. Voor een afspraak bel of Whatsapp naar: 06-40254651, of mail: info@solliemuziek.nl
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram