Sollie Muziek logo
0
0
0

UNIEK! Fagot Solist (occasion)

 9.500,00

BESCHRIJVING

Met deze fagot heb je een uniek exemplaar in handen. De fagot heeft in de beker het woord 'solist' staan. Het is onbekend welk merk het precies is, maar de meningen van experts gaan richting Püchner en Riedl. Het instrument stond oorspronkelijk een halve noot hoger gestemd. De fagot is aangepast naar moderne stemming. Door de stemming en het kleppensysteem weten we dat dit instrument uit omstreeks 1900 / 1920 komt en waarschijnlijk gebouwd is voor in het Amerikaanse leger waar men op deze stemming speelde.

Een instrument met geschiedenis dus. De fagot is gemaakt van een fantastische kwaliteit hout en mede daardoor is de klank van dit instrument prachtig en karakteristiek. Zeer geschikt voor kamermuziek en oude stijlen, maar ook in een symfonieorkest kun je prima meekomen. Met deze fagot heb je écht een uniek exemplaar in handen. Wordt volledig gereviseerd afgeleverd, zodat je vele jaren vooruit kunt met dit instrument.

Voor meer foto's of het maken van een testafspraak, bel of app 06-40254651.

Specificaties

  • J&M beensteun
  • Balanshanger
  • 2x pinkrollers
  • Heckel es
  • Stevige gigbag

Service

Dit instrument wordt geleverd met 3 jaar garantie.

Al onze instrumenten worden geheel door ons afgesteld afgeleverd. Natuurlijk ben je van harte welkom om dit instrument in onze fysieke winkel te testen.

Heb je advies nodig of wil je er zeker van zijn dat we een product op voorraad hebben? Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag verder.

 

CONTACT

Sollie muziek
Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
06-40254651
info@solliemuziek.nl

OPENINGSTIJDEN

Onze winkel en werkplaats zijn op afspraak geopend. Voor een afspraak bel of Whatsapp naar: 06-40254651, of mail: info@solliemuziek.nl
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram