NIEUW! Nu in onze winkel en webwinkel: de prachtige fluiten van het merk Azumi.
Uiteraard mét de speciale Rosues editie. Je bent van harte welkom om de fluiten uit te proberen in onze showroom.

Alle informatie over de Azumi Roseus editie kun je hieronder downloaden:

AZUMI_flyer_Roseus_Edition_EN

AZUMI_product_data_sheet_Roseus_Edition

Een nieuwe fluit koop je makkelijk en veilig bij Sollie Muziek. Ben je op zoek naar een nieuwe/andere fluit? Bekijk dan hieronder ons assortiment fluiten. Wij hebben een wisselend aanbod in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikt instrument te vinden. Uniek is dat wij al onze instrumenten volledig afgesteld en in perfecte staat afleveren. Nieuw of tweedehands; onze reparateur heeft het instrument geheel onder handen genomen en goed bevonden voordat deze de deur uit gaat. 


Instrumenten kunnen bij ons ook gehuurd worden. Tevens is koop met terugkoopgarantie in veel gevallen mogelijk. Dit houdt in dat wij garanderen het instrument binnen een afgesproken termijn (meestal 1 of 2 jaar) terug te kopen tegen een bepaald vooraf afgesproken bedrag. Hierdoor draag je geen risico met een duur instrument te blijven zitten mocht je besluiten het instrument niet te willen houden. Voor meer informatie hierover kun je ons bellen of mailen. Vermeld daarbij ook even om welk instrument het precies zou gaan. 

 

Wij leveren onder andere de volgende merken: Yamaha, Jupiter. Staat het instrument waar je naar op zoek bent niet op onze site? Laat het ons even weten, dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

 

Heb je advies nodig of wil je er zeker van zijn dat we een product op voorraad hebben? Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag verder.

 

Een instrument kopen is zeer persoonlijk. Daarom raden wij altijd aan een instrument eerst te testen. Maak gerust een afspraak en kom langs in onze fysieke winkel:
Zuidvliet 282
8921ET Leeuwarden
Mail: info@solliemuziek.nl
Telefoon: 06-40254651

Toont alle 8 resultaten