Sollie Muziek logo
0
0
0

Schadeherstel

Is je instrument gevallen, gestoten of heb je anderszins schade aan je instrument? Ook dan kun je bij ons terecht. Doordat wij veel ervaring op het gebied van schadeherstel hebben, is je instrument bij ons in goede handen. Wij herstellen je instrument met grote zorg en precisie. In de tussentijd kun je, indien beschikbaar, gebruik maken van een gratis leeninstrument.

Is je instrument verzekerd tegen schade of is er een andere partij bij de schade betrokken? Dan maken wij voor de verzekering eerst een schaderapport. Hierin nemen wij de schade op en geven we aan hoe we de schade gaan herstellen. Zodra de verzekeraar het rapport heeft goedgekeurd, beginnen wij aan het herstel.  Afhankelijk van de verzekering krijg je voor of na uitvoering van het herstel het schadebedrag vergoed. In de meeste gevallen betaal je zelf niets of alleen je eigen risico.

Wordt je schade niet door een verzekering vergoed? Dan maken wij eerst een offerte voor je zodat je weet waar je aan toe bent.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!

CONTACT

Sollie muziek
Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
06-40254651
info@solliemuziek.nl

OPENINGSTIJDEN

Onze winkel en werkplaats zijn op afspraak geopend. Voor een afspraak bel of Whatsapp naar: 06-40254651, of mail: info@solliemuziek.nl
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram