Sollie Muziek logo
0
0
0

Ergonomie

Last tijdens het spelen? Wij kunnen je helpen! Met zowel kleine als grote aanpassingen is er bijna altijd een oplossing te vinden voor ergonomische problemen.

Houding

Een belangrijk aandachtspunt bij het bespelen van een instrument is je houding. Er zijn inmiddels vele producten op de markt gebracht om het spelen zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan nekbanden, harnassen, vinger- en duimsteunen etc. In onze winkel hebben wij een geselecteerd assortiment van producten waar wij zelf achter staan. Je bent bij ons altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Instrument-aanpassingen

Soms biedt een instrument-aanpassing uitkomst om het spelen zo aangenaam mogelijk te maken. Indien gewenst, werken wij hierbij graag samen met jouw fysiotherapeut, manueel therapeut of andere ergonomisch specialist. Soms gaat het om bijvoorbeeld een simpel vingersteuntje of het lichter zetten van de kleppen van uw instrument. Maar ook grotere aanpassingen kunnen een oplossing zijn, zoals kleppen verlengen, nieuwe kleppen maken of nieuwe steunen maken. Ook hiervoor ben je van harte welkom voor vrijblijvend advies.

CONTACT

Sollie muziek
Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
06-40254651
info@solliemuziek.nl

OPENINGSTIJDEN

Onze winkel en werkplaats zijn op afspraak geopend. Voor een afspraak bel of Whatsapp naar: 06-40254651, of mail: info@solliemuziek.nl
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram