Sollie Muziek logo

Ergonomie

Last tijdens het spelen? Wij kunnen je helpen! Met zowel kleine als grote aanpassingen is er bijna altijd een oplossing te vinden voor ergonomische problemen.

Houding

Een belangrijk onderdeel bij het bespelen van een instrument is houding. Er zijn inmiddels vele producten op de markt gebracht om het spelen zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan nekbanden, harnassen, vinger- en duimsteunen etc. In onze winkel hebben wij een geselecteerd assortiment van producten waar wij zelf achter staan. Je bent bij ons altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Instrument aanpassingen

Soms biedt een instrument-aanpassing uitkomst om het spelen zo aangenaam mogelijk te maken. Indien gewenst werken wij hierbij graag samen met jouw fysiotherapeut, manueel therapeut of andere ergonomische specialist. Soms gaat het om bijvoorbeeld een simpel vingersteuntje of het lichter zetten van de kleppen van uw instrument. Maar ook grotere aanpassingen zoals kleppen verlengen, nieuwe kleppen maken of nieuwe steunen maken kunnen oplossing bieden. Ook hiervoor ben je van harte welkom voor vrijblijvend advies.

CONTACT

Sollie muziek
Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
06-40254651
info@solliemuziek.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag
op afspraak
Dinsdag
10.00 - 17.00 uur
Woensdag
10.00 - 17.00 uur
Donderda
10.00 - 17.00 uur
Vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

© Solliemuziek.nl
 Privacy Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram