Rietbinders voor jouw altsax mondstuk koop je veilig en makkelijk bij Sollie Muziek.

Ben je op zoek naar een nieuwe rietbinder voor jouw altsaxofoon? Bekijk dan hieronder ons assortiment. Wat veel mensen niet weten is dat een rietbinder ontzettend veel doet voor de klank en het speelgemak van jouw instrument. Natuurlijk begint het allemaal met een goed mondstuk en een goed riet. Wil je nog een stapje verder dan kom je bij de rietbinder uit. Iedereen kent de standaard binder met twee schroefjes. Deze binder houdt het riet simpelweg vast op het mondstuk. Andere rietbinders zijn er speciaal voor ontwikkeld om het riet op zo’n manier vast te houden, dat het riet optimaal gaat trillen. Elke binder heeft andere eigenschappen. Daardoor is de keuze van binder erg persoonlijk. Elk persoon is immers verschillend en speelt op een net wat andere manier of jaagt een ander klankideaal na. De beste manier op een rietbinder te kiezen is dan ook door verschillende opties te testen. Hiervoor ben je van harte welkom in onze fysieke winkel aan het Zuidvliet 282 te Leeuwarden. Maak hiervoor gerust een afspraak: info@solliemuziek.nl of 06-40254651. Op aanvraag is ‘online’ testen ook mogelijk. Wij sturen dan een aantal binders naar je op om te proberen. Wat niet bevalt stuur je dan gewoon weer terug.

Wij leveren voor rietbinders de merken Vandoren Paris en BG France. Deze beide merken maken binders van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan Vandoren Optimum, Vandoren M/O, BG Flex, BG Super Revelation en BG Tradition. Alle rietbinders worden geleverd met bijpassende dop.

Heb je advies nodig of wil je er zeker van zijn dat we een product op voorraad hebben? Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag verder.

Toont alle 7 resultaten